Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) seçimler öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. FTSO Disiplin Kurulu Üyesi Uğur Keskin, başkan adaylığından çekilerek mevcut Başkan Osman Çıralı ve ekibiyle güç birliği yapma kararı aldı. Keskin, bu kararını, adaylık sürecinde ortaya koyduğu değişim iradesini daha geniş ve güçlü bir yapıyla hayata geçirme isteğiyle açıkladı.
Uğur Keskin, adaylık sürecinin başından itibaren hedefinin herhangi bir makam veya mevki elde etmek olmadığını belirtti. Keskin, Fethiye’nin ekonomik geleceğine katkı sağlayan ve iş dünyasını daha güçlü temsil eden bir oda anlayışı oluşturma amacıyla yola çıktığını ifade etti. Bu süreçte, Osman Çıralı ve ekibiyle yapılan görüşmelerin ardından ortak hedeflerin belirlendiğini vurguladı.
Birleşme Vurgusu
Keskin, “Hedefimiz iş dünyasını daha güçlü temsil etmek” mesajını vererek, ayrışmak yerine birleşmeyi tercih ettiklerini dile getirdi. “Bugün yeni bir sayfa açıyoruz. Birlikte yönetim, ortak katılım ve güçlü gelecek” ifadelerini kullandı. Ayrıca, adaylık sürecinde kendisine destek veren arkadaşlarına da teşekkür etti.
Osman Çıralı’nın Değerlendirmeleri
FTSO Başkanı Osman Çıralı, Uğur Keskin ve ekibinin güç birliğine katılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2018 yılında çıktıkları hizmet yolunda birlik ve beraberlik anlayışının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Çıralı, yeni bir döneme hazırlandıklarını söyledi. “Fethiye ve Seydikemer’in geleceği için odamızın organ seçimleri sürecinde bizimle birlikte yol yürüme ve üyelerimize hizmet için güçlerimizi birleştirme kararı aldık” dedi.
Demokrasi ve Birliktelik
Çıralı, seçim sürecini hiçbir zaman bir ayrışma veya düşmanlık süreci olarak görmediklerini ifade ederek, farklı fikirlerin yarışmasının demokrasinin gereği olduğunu vurguladı. “Ayrışarak değil, birleşerek çoğalırız” diyerek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Fethiye ve Seydikemer’in ortak menfaatlerinin öncelikli olduğunu belirtti.
Gelecek Hedefleri
Osman Çıralı, Uğur Keskin ve ekibinin katılımıyla daha da güçlendiklerini belirterek, yeni dönemde hedeflerinin daha güçlü bir Fethiye ve Seydikemer olduğunu söyledi. FTSO’nun yaklaşık 8 bin üyesi bulunduğunu hatırlatan Çıralı, gerçekleştirilen güç birliğinin odanın bölgesel ve ulusal düzeydeki temsil gücünü artıracağını belirtti. “Bu güç birliği Fethiye’mizin sesinin daha gür çıkmasına sebep olacak” dedi.
MMAI doğrulanmış özgün içerik — Haber No: MM-20260819-210309-c78122f2
Yayın otomasyonu: Make • Merin Medya
İletişim: 0532 252 02 48
İzinsiz çoğaltılamaz. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.


























