Soydemir’den Mesleki Eğitim Merkezine Ziyaret
Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.
Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir mesleki eğitim merkezini gezerken bir yandan da eksiklikleri not aldı. Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir; “Mesleki eğitim merkezi müdürümüz sayın Timur Ergün beyin girişimleri sonucu yeni yetişen berber ve kuaför öğrenciler için hazırlanan sınıfı ve bilgisayar laboratuarını yerinde inceledim. Gerçekten Timur Ergün müdürümü ve hocalarımızı tebrik ederim güzel işler yapmışlar. Yenilikleri ile okulumuza yakışır iki sınıf daha hizmete geçirmişler. Bizde Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak eksik olan malzemelerini elimizden geldiği kadarıyla tamamlamaya çalışacağız. Mesleki eğitim merkezimizdeki öğrencilerimizin en iyi şekilde öğrenim görmeleri için Timur hocam ile daima fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Timur Ergün, “Başkanımız Sayın Mehmet Soydemir ve yönetim kuruluna gerçekten çok teşekkür ederim. Her konuda bizlere maddi manevi yardımlarını ve desteklerini esirgemiyorlar. Bizlerde bu zevk ve çalışma azmi ile öğrencilerimize daha iyi bir eğitim öğretim verebilmek adına yeniliklerden kaçınmıyoruz” dedi.
Haber Zeynep Olca





























