Nursel Özdemir Ailesinden Cumhuriyet Yürüyüşü
Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, geleneksel hale getirdiği Likya Dağ Yolu Yürüyüşü’ nü bu yıl Cumhuriyet’ in 92. yılını kutlamak maksadıyla 29 Ekim’ de yaptı.
Yaptıkları sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kurumlarında eğitim alan engelli öğrencilerin sosyal birer birey olarak topluma kazandırılması için Fethiye ve Seydikemer’ de önemli işlere imza atan Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları bu yıl Cumhuriyet’in 92. yıl kutlamaları kapsamında Likya Dağ Yolu’nda Cumhuriyet yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe Fethiye ve Seydikemer’ de eğitim alan öğrenciler ve onların velileri ile kurum personellerinden oluşan kalabalık bir grup ay-yıldızlı kıyafetleri ve ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Grup tarihi Likya Yolu’ nun muhteşem manzarı eşliğinde yaklaşık 2 saat kadar yürüdü.
Yürüyüş ile ilgili Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları halkla ilişkiler sorumlusu Filiz HAMMAL şunları söyledi: ‘’ Likya Dağ Yolu yürüyüşü kurumumuz ile bütünleşmiş ve geleneksel hale gelmiş bir etkinliktir. Yürüyüşümüzü bu yıl 29 Ekim’de yaparak Cumhuriyet Bayramı kutlama sevincimizi doğayla birleştirmek istedik. Aralık ayının ilk haftasında da Engelliler Günü sebebiyle tekrar bir doğa yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Bu doğa yürüyüşümüze herkesi bekliyoruz.’’ dedi.
Haber / Foto: Gülyüz Yurdagül – Zeynep Olca


























