KARAÇULHA GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
12 YILLIK BAŞKAN HALİL HANCI GÖREVİ BIRAKTI, YENİ BAŞKAN OSMAN BOYACI OLDU
Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Karaçulha Mahallesi’nde faaliyet gösteren Karaçulha Gönüllüleri Derneği’nde önemli bir görev değişimi yaşandı. Derneğin Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda, Osman Boyacı başkanlığa seçildi.
Uzun yıllardır dernek başkanlığı görevini sürdüren Halil Hancı, sağlık sorunları ve artan iş yoğunluğu nedeniyle görevini bıraktığını açıkladı. Tam 12 yıl boyunca derneğe başkanlık eden Hancı’nın, görev süresi boyunca Karaçulha’da birçok sosyal ve kültürel projeye öncülük ettiği biliniyor.
Genel kurulda yapılan seçimde üyelerin oylarıyla göreve gelen Osman Boyacı, yeni dönemde birlik ve dayanışmayı daha da güçlendireceklerini belirtti. Boyacı, yaptığı kısa değerlendirmede, “Derneğimizi daha aktif, daha üretken bir yapıya kavuşturmak için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.
YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI BELİRLENDİ
Gerçekleşen olağanüstü genel kurulda derneğin yeni yönetim ve denetim kadroları da şekillendi. Buna göre:
Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
Osman Boyacı, Fikret Koç, Ahmet Ali Börekçi, Raşit Kocamaz, Asım Kaya, Safire Özkara, Uğur Adıgüzel
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Mustafa Boz, Bayram Adıgüzel, Hüseyin Koç, Emin Girdevli, Süleyman Tokmak, Hüseyin Kocadal, Ulaş Ece
Denetim Kurulu Asil Üyeler:
Hakan Aykırı, Nejet Değirmenci, Mehmet Çatal
Denetim Kurulu Yedek Üyeler:
Bekir Kaya, Yusuf Poliçe, Gülsüm Çot
Yeni yönetimin önümüzdeki süreçte Karaçulha’da sosyal dayanışmayı artıracak projelere ağırlık vermesi beklenirken, mahalle halkı da dernekteki bu değişimin yeni bir dinamizm getireceğini ifade ediyor.















