Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Silahlı Saldırı Girişimi: Eşi O Anları Anlattı
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın eşi Çiğdem Karaca, hastane önünde yaptığı açıklamada saldırı sürecine ilişkin bilgi verdi.
Çiğdem Karaca, dünden bu yana evlerinin çevresinde maskeli ve eldivenli bir kişinin dolaştığını fark ettiklerini, durumu zabıta ekipleri ile emniyet güçlerine bildirdiklerini söyledi. Emniyet birimlerinin konuyla ilgili görüntüleri incelediğini belirten Karaca, bugün de aynı şahsı yeniden gördüklerini ifade etti.
Karaca, eşi Alim Karaca ve oğullarıyla birlikte evden çıkmak için araca bindikleri sırada şahsı fark ettiğini, kaçmaması için araçla önünü kesmeye çalıştığını anlattı. Bu sırada komiseri arayarak şahsı bulduklarını söylediklerini belirten Karaca, şüphelinin kendilerine “mantar hastalığı olduğu için” bu şekilde dolaştığını söylediğini aktardı.
Çiğdem Karaca, şahsın daha sonra kaçmaya çalıştığını, yaşanan arbede sırasında silah doğrulttuğunu ve Alim Karaca’yı hedef aldığını ifade etti. Arbede sırasında Başkan Karaca’nın diz kapağından yaralandığını belirten Çiğdem Karaca, Alim Karaca’nın hızlıca Özel Esnaf Hastanesi’ne kaldırıldığını ve tedavi sürecinin devam ettiğini söyledi.
Olayla ilgili emniyet güçlerinin soruşturması sürüyor.














