Fenerbahçe ve Anadolu Efes’ten Basketbolcu Transferi
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımı bu yıl başladığı bölgesel lig karşılaşmaları için transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe Ülker altyapısından yetişen, Pınar Karşıyaka, Torku Konya, Online Edirne takımlarından forma giymiş Yıldız ve Genç Milli takımlarda basketbol oynamış olan 25 yaşında Emirhan Turhan ile Anadolu Efes alt yapısından yetişen Rusya, Slovakya ve Polonya liglerinde oynamış olan27 yaşındaki Berkay Salihlioğlu Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımına transfer oldu. Fethiye Yeniçeri Otel’de yapılan imza töreninde ana sponsorlardan Oscar Turizm sahibi Osman Koyuncu ile Kulüp Yöneticisi Genel kaptan Mehmet Ilgar, Takım Koordinatörü Alkım Ay ve Antrenör Serdar Sönmez’in katıldığı imza töreninde heyecanlı anlar yaşandı. Lige bu yıl katılmasına rağmen yaptığı transferler ile adını duyuran Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımı yeni transferleri ile rakiplerine gözdağı verdi. Yeniçeri Hotel de yapılan basın toplantısında konuşan Genel Kaptan Mehmet Ilgar, 3 maç yaptık 2 galibiyet bir mağlubiyet aldık. Basketbola gönül vermiş Fethiyeli iş adamlarımızın destekleriyle En iyisini Fethiyelilere izletmek istedik. Esnaf Hastanesi, Ford Helvacıoğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Oscar Turizm Osman Koyunca ile birçok isme çok teşekkür ediyorum. “dedi.
Genel Menajer Serdar Sönmez ise, bugüne kadar koyduğumuz hedefi gerçekleştirmek adına A takımı kurduk. İlçemiz yetişen sporcularımıza takviye olarak bugün iki yeni transferi daha bitirdik kendilerinin Fethiyelilere doyumsuz bir maç zevki yaşatacaklarına inanıyorum. Tecrübeli oyuncularımızla ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sponsor firmalarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Yeni transferlerden Berkay Salihlioğlu da Fethiye gibi güzel bir şehirde basketbolu sevdireceğiz. Hedefler güzel Fethiye’de olmaktan son derece mutluyum.”derken, Emirhan Turhan, “her yönüyle güzel bir şehre geldim. Burada bulunmamıza katkıda bulunan sponsorlara sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzde güzel bir sezon var Basketbol severler bizleri takip etsin”.dedi.
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımı ana sponsorlarından Oscar Turizm sahibi Osman Koyuncu da, “bizler Fethiyelilere iyi bir seyir izletmek Basketbol severleri bu takımla buluşturmak ve lige renk getirmek adından sıkça söz ettirmek ve alternatif turizm içinde etkili olacağını düşündüğümüz basketbola bütçemiz ölçüsünde destek verdik. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. İmkanı olanları Basketbola destek olmaya bekliyoruz.”dedi.
Haber / Foto:Erkan İLİK





























