Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği bir sosyal sorumluluk organizasyonuna daha imza atarak örnek oluşturdu. Beşiktaşlı taraftarlar ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımında bulundu.
Fethiye Beşiktaşlılar Taraftarlar Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yardımına koşmaya devam ediyor. Beşiktaşlı taraftarlar Seydikemer’de bulunan Girmeler İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, bot, okul üniforması, spor malzemeleri yardımında bulundu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan yardım malzemeleri okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Taraftarlardan yapılan açıklamada; “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Sosyal Sorumluluk organizasyonlarımız kapsamında bugün Girmeler İlkokuluna ayakkabı, bot, üniforma, spor malzemeleri ve Türk Bayrağı yardımlarımızı ulaştırdık. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Müdür’ümüz ve Öğretmen’lerimize teşekkür ederiz” denildi.
Haber/Foto: Erkan İlik






























