Özel Son Atılım Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.
Fethiye’de Özel Eğitime yeni bir soluk getiren Özel Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeni yöneticileri Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.
Son Atılım ve Rehabilitasyon Merkezinin yeni sahipleri sohbete kendilerini tanıtarak başladı. Geçmiş dönemlerde yaptıkları çalışmalardan ve faaliyetlerden de bahseden Kurum Müdürü Hakan Gökçen eğitim camiasına yeni bir soluk getireceklerini söyledi.
Yeni proje ve çalışmalar ile kurumlarının isminden sıkça söz ettireceklerini söyleyen Kurum Müdürü Hakan Gökçen projelerini ve çalışmalarını Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya İle paylaştı. Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi ve Kurum Müdürü Hakan Gökçen ile Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya özel gereksinimli bireylere daha kaliteli ve işlevsel nasıl bir eğitim sunulabilir, hayatı özel bireyler için daha yaşanabilir hale getirebilmenin yolları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi ve Kurum Müdürü Hakan Gökçen bu ziyaretten büyük zevk aldıklarını dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve ekibine teşekkürlerini sunup, hediyelerini takdim etti.
Haber/Foto:Ayfer Kurt
























