AK Parti 24. Dönem Muğla Milletvekili merhum Ali Boğa’nın ismi, Seydikemer’de bir caddeye verilerek yaşatılacak. Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, Gerişburnu Mahallesi’nde bulunan Gürpınar Caddesi’nin ismi ‘Ali Boğa Caddesi’ olarak değiştirildi. Meclis toplantısında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ali Boğa’nın hem siyaset hem de bürokrasi alanında Muğla’ya ve Seydikemer’e önemli hizmetlerde bulunduğunu belirtti.
Başkan Akdenizli, ‘Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden geçmiş dönem Muğla Milletvekilimiz Ali Boğa’nın ismini Seydikemer ilçemizde yaşatmak amacıyla meclisimize bir önerge sunuldu. Yapılan oylama sonucunda önerge meclis üyelerimizin oy çokluğuyla kabul edildi. Merhum Ali Boğa ağabeyimiz, milletvekilliğinin yanı sıra ilçemizin yetiştirdiği değerli bürokratlardan biriydi. Memleketine ve ülkesine önemli hizmetlerde bulundu. Bizler de kendisinin ismini ilçemizde yaşatarak vefa borcumuzu yerine getirmek istedik’ ifadelerini kullandı.
Başkan ayrıca, göreve geldikleri ilk dönemde de benzer bir karar aldıklarını hatırlatarak, ‘Daha önce de aramızdan ayrılan geçmiş dönem Seydikemer Belde Belediye Başkanlarımızdan Hasan Şimşek’in adını ilçemizde bir caddeye vermiştik. İlçemize hizmet etmiş, iz bırakmış değerlerimizi unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak bizim için büyük önem taşıyor’ dedi.





















