Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi tarafından dayanışma kahvaltısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu kahvaltı etkinliğine; Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulu ve üyeleri, Pir Sultan Abdal Derneği Akdeniz bölge başkanı Ethem Şahinoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye Belediye Meclis üyeleri, Fethiye Alevi Kültür Derneği yönetimi, Eğitim Sen sendikası temsilcileri ve davetliler katıldılar. Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye şubesi başkanı Nevzat Türkmen; yoğun ilgi ve katılımdan dolayı çok teşekkür etti.
“FETHİYE’DE RAHAT BİR NEFES ALMAYA İHTİYACIMIZ VARDI”
Esnaf hastanesi karşısı Alaaddin Sihirli Lezzetler restorantında düzenlenen kahvaltı etkinliği ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi başkanı Nevzat Türkmen “Birlikteliği ve dayanışmayı arttırmak amacıyla bu etkinliği düzenlemekteyiz. Yerel seçim süreci bitti ve İlçemizde sosyal demokrat belediyeciliğe geçiş heyecanı yaşamaktayız. Hep birlikte; Fethiye’de rahat bir nefes almaya ihtiyacımız vardı. Bunu da hep birlikte gerçekleştirmiş olduk. Hem bu mesajı vermek amacıyla, hem de dayanışmayı arttırmak için bu etkinliği düzenlemekteyiz” dedi.
“EN DÜŞÜK AİDATLI SAYILI DERNEKLERİNDEN BİRİSİYİZ”
Açıklamasına devam eden Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye şubesi başkanı Nevzat Türkmen “Bu tür etkinliklerin sosyalleşme yanında bir de ekonomik boyutu bulunmaktadır. Yıllık aidatı 24 TL. olan Türkiye’nin en düşük aidatlı sayılı derneklerinden birisiyiz. Sermaye grupları ile diyalogumuz hiç yok ve olması da mümkün değil. Diyalog kurma gibi bir isteğimiz de kesinlikle yoktur. Kapitalizmi çok iyi tanıyan bir derneğiz; önce verir ama sonra onu katlarıyla, çok daha fazlasıyla alır. Güzel bir katılım ve ilgi oldu. Ben Fethiye Belediye başkanımız Alim Karaca bey başta olmak üzere kahvaltı etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye şubesinin etkinliğinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da konuşmasında “Seçimden önce söz verdiğimiz gibi hep birlikteyiz. Sivil toplum kuruluşlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Daha önümüzde çok güzel etkinlikler olacak. Bu etkinliklerde hep birlikte olacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haber/Foto: Ayfer Kurt



























