Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Özel İş Uygulama Okulu Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.
Fethiye Özel İş Uygulama Okulu engelliler haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliği Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, aileler ve diğer yetkililer izledi.
Okul Müdürü Müesser Uçar, kısa bir ‘Hoş geldiniz’ konuşması yaparken, engellerin kaldırılması için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya da ”Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu tür etkinliklerle farkındalık yaratmak için çaba sarf ediyoruz” dedi. Ardından bir özel genç şiir okurken, hemen herkes duygusal anlar yaşadı. Yine gençler yöremizin zeybek oyununu halk oyunu kıyafetleri içerisinde sergilerken, büyük alkış aldılar. Etkinlikte danslar yapan öğrenciler, velileri tarafından sık sık alkışlandılar.
Haber/Foto: Ayfer Kurt
























