Ortaca’da Rüya Gibi Düğün
Anadolu Ajansı Fethiye Muhabiri Ali Rıza Akkır Ortaca’da Ankaralı Zeynep Başpınar ile rüya gibi düğünle dünya evine girdi.
Ortaca Bahçelievler Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün öncesi Anadolu Ajansı Fethiye Muhabiri Ali Rıza Akkır ve Zeynep Başpınar’ın nikahı alkışlar arasında kıyıldı. Davetliler çiftin bu mutlu gününe şahitlik ederken, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Zeynep Başpınar’a verip çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Damadın anne ve babası Şerife-Sabri Akkır ile gelinin anne ve babası Hatice-Abdulkadir Başpınar’ın davetlilerle yakından ilgilendiği düğün töreni oldukça eğlenceli geçti. Fethiye ve Ortaca’daki basın mensuplarının çifti yalnız bırakmadığı düğün töreninde geleneksel pasta kesimi ve takı töreni de gerçekleştirildi.
Düğüne katılanlar gece boyunca canlı müzik eşliğinde bol bol oynayıp, dans ederken damat Ali Rıza Akkır ve gelin Zeynep Başpınar çifti mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.




















