AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’deki 41 mahalle muhtarı ile resmi kurum ve daire amirleri ile bir araya gelerek mahallerin sorunlarını dinledi.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye de bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Gökcan, kentteki ilk programında Fethiyedeki 41 mahalle muhtarı, ilçedeki daire amirleri ve kurum müdürleri ile bir araya geldi.
Toplantıya katılan tüm muhtarlara tesekkur eden Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Vatandaşlarımız ve resmi kurumlar arasında muhtarlarımız köprü vazifesinde bulunmaktadırlar. Vatandaşlarımız ve mahallerimizin sornlarini gegerli muhtarlarımızın istek ve talepleri ile yerine getirmek için girişimlerde bulunuyoruz. Bugün de işlerimizin daha kolaylasması açısından daire amirlerimizi de buraya davet ettik. İnşallah onlarda talep ve isteklerin bir an önce yerine getirilmesi için onlarda girişimlerde bulunacak. Bu konuların takibi doğrultusunda bizde girişimlerde bulnacagız” dedi.
Konuşmaların ardından mahalle muhtarları mahallelerin istek ve taleplerini dinleyerek, konuların bir an önce çözülmesi yönünde gerekli talimatları verdi. Haber- Hakan AYKIRI