Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile İndirim Protokolü İmzalandı
Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında, esnaf ve ailelerinin sağlık hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanmasını sağlayacak indirim protokolü imzalandı.
İmzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı tüm esnaflar ve birinci derece yakınları; muayene, tahlil-tetkik, yatış ve ameliyat hizmetlerinde %40’a varan indirim oranlarıyla sağlık hizmeti alabilecek.
Gerçekleştirilen iş birliğiyle, hem esnafın sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması hem de ekonomik açıdan önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.
Protokol Kapsamında Sunulan İndirim Oranları
Anlaşma kapsamında belirlenen indirim oranları şu şekilde açıklandı: Muayene işlemleri: %40, Tahlil – tetkik işlemleri: %40, Tıbbi yatış işlemleri: %20, Paket ameliyatlar: %15
İndirimden Yararlanmak İçin Kayıt Şartı Bulunuyor
İndirimlerden faydalanmak isteyen esnafların, aile bireylerine ait T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerini öncelikle hastane sistemine kayıt ettirmesi gerekiyor. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra protokol kapsamındaki indirimli hizmetlerden yararlanılabilecek.
Başkan Demirtaş: “Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”
Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, imzalanan protokolün esnaf açısından önemli bir kazanım olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Esnafımızın yaşam kalitesini artıracak, ekonomik yükünü hafifletecek her çalışmayı önemsiyoruz. Bu protokol sayesinde odamıza kayıtlı esnaflarımız ve aileleri sağlık hizmetlerinden daha uygun koşullarda yararlanabilecek. Esnafımızın her alanda yanında olmayı sürdüreceğiz.”
Başkan Demirtaş, iş birliğinin sosyal yönüne de dikkat çekerek açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sağlık, ihmal edilemeyecek kadar kıymetli bir konudur. Biz de bu bilinçle, üyelerimizin ihtiyaçlarına karşılık gelen anlaşmaları hayata geçiriyoruz. Fethiye’mizde esnafımıza katkı sunacak bu tür protokollerin artması için çalışmalarımız devam edecek.”
Hastane Yönetimine Teşekkür
Protokol kapsamında sağlanan katkı ve destek nedeniyle Başkan Demirtaş, Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal ile VIP Hasta Hizmetleri Yetkilisi Döndü Dalkılıç’a teşekkür ederek, esnafın menfaatine olacak iş birliklerine açık olduklarını vurguladı.






















