Kullukçu’dan Cumhurbaşkanına Çok Sert Sözler
CHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Haziran 2016 günü söylediğini iddia ettiği sözler nedeniyle çok tepki göstererek, sarf ettiği cümlelerle durumu anlatmaya çalıştı. Av. Ali Özgür Kullukçu tarafından gönderilen açıklamada; “Onurlu, gururlu terörist olmak için kaç insanı katletmek gerekiyor?
Senin onurlu, gururlu teröristlerinin bir yıllık bilançosu 600 şehit, 3Bin300 gazi, bombalı eylemlerde hayatını kaybeden 450 vatandaşımız. 6bin320 yıkılan bina, evsiz kalan 11 bin aile, sokağa çıkma yasaklarından etkilenen 1 milyon 300 bin vatandaş, eğitimden mahrum kalan 362bşn öğrenci. Soruyoruz; teröristler onurlu ise şehitler ne?
İşte Erdoğan’ın teröre bakışı, Şehide “kelle”, şehit babasına “karakteri bozuk” teröriste “onurlu-gururlu” soruyoruz hangi terörist daha onurlu, Işid mi? Nusra mı? İmralı’daki dostunuz mu?
Sen terörist kadar onurlu ol bizim onurumuz bize yeter.
Her gün şehit verirken ülkenin her şehrine ateş düşmüşken, teröristlerin onurlu insanlar olduğunu söyleyenler onurdan, gururdan, vicdandan asla nasibi almamıştır. Teröristler kadar onurlu olacağına istifa edecek kadar utanman olsun.
Şehidini, vatandaşını aşağılayan terörist öven bu sözlerinle hatırlatacaksın.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği iddia edilen “Teröristler kadar gururlu, onurlu olmalıyız.” sözlerine de tepki gösteren Kullukçu, Soruyoruz; Şehitlerimiz senin kan akıtan teröristlerin kadar onurlu, gururlu olamadıkları için mi öldüler? dedi.
Haber / Foto: Erkan İLİK























