Seydikemer Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Yoğun İlgi: Kemal Hıra’dan Üretim ve İş Birliği Vurgusu
FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, fuarda üreticiler ve firmalarla buluştu; tarımın gelişimi için organizasyonların önemine dikkat çekti.




Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Kemal Hıra, bu yıl ikincisi düzenlenen Seydikemer Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret ederek, fuar alanında incelemelerde bulundu.
Fuar kapsamında kurulan stantları tek tek gezen Hıra, katılımcı firmalardan tarım teknolojileri, üretim süreçleri ve sektörel gelişmeler hakkında bilgi aldı. Bölgedeki üreticilerle de bir araya gelen Hıra, üreticilerin taleplerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.
TARIM VE EKONOMİYE KATKI VURGUSU
Tarım sektörünün bölge ekonomisi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu ifade eden Hıra, bu tür fuarların hem üreticiyi hem de yatırımcıyı bir araya getirdiğini belirtti. Hıra, “Tarım ve hayvancılık alanında düzenlenen organizasyonlar, bilgi paylaşımını artırmasının yanı sıra ticari iş birliklerine de zemin hazırlıyor” dedi.
Fethiye ve Seydikemer Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de fuarda yer aldığını belirten Hıra, katılımın yüksek olmasının tarıma verilen değerin önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı.
BÖLGE EKONOMİSİNE HAREKETLİLİK
Fuarın sadece tarım sektörüyle sınırlı kalmadığını ifade eden Hıra, organizasyonun bölge ekonomisine de canlılık kazandıracağını belirterek, emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Ziyaret kapsamında Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli ve Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye de teşekkür eden Hıra, fuarın Seydikemer için hayırlı olmasını temenni etti.



















