Jandarma Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor
Muğla İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca alınan duyumun değerlendirilmesi sonucunda; çok sayıda sentetik hap, esrar ele geçirildi.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “Muğla İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde; Bodrum ilçesi Turgutreis mahallesinde, 29 Temmuz 2016 tarihinde, alınan duyumun değerlendirilmesi sonucu adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, piyasaya uyuşturucu madde satışı yaptıkları değerlendirilen şahıslara ait bir ev ve eklentileri ile bir araçta, Uyuşturucu Madde Arama Köpek Unsuru (Alçı) desteğinde yapılan arama neticesinde; Evin içerisine muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette toplam (32) adet sentetik hap, (7) gr toz esrar, (10) gr kubar esrar ve (1) adet hassas terazi ile uyuşturucu madde satışında kullanılan (1300) adet küçük kilitli poşet ele geçirilmiştir. Söz konusu olay ile ilgili olarak gözaltına alınan (4) şüpheli şahıstan (3)’ü adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, (1) şüpheli şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır.
Muğla İl J.K.lığınca, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.”ifadeleri yer aldı.
Haber Merkezi