Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve azalarının girişimi ile ismi açıklanmayan hayırseverin bağışladığı 3 adet tekerlekli sandalye, mahalledeki engelli ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara dağıtıldı.

Cami Mahallesinin genç ve çalışkan muhtarı Gürol Kavak ve ekibi, hayırseverlerin bağışladığı 3 adet tekerlekli sandalye, mahalledeki engelli ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara ulaştırdı.
İsimlerinin açıklanmasını istemeyen hayırseverlere teşekkür eden Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverin Cami Mahallesindeki engelli ve yaşlılara yaptığı katkıya teşekkür ederek, başka hayırseverlere örnek olmasını istedi.
Muhtar Kavak, “Mahalle sakinlerimizden azalarımızın da katkısıyla ulaştığımız hayırseverimizin bağışını ihtiyaç sahiplerine tek tek dağıttık” dedi Haber-Foto/Hakan AYKIRI























