Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Gelişim Liginde yer alan Fethiyespor U-17 futbol takımı ,bölgesel gelişim liginde GMG Kastamonuspor U-17 futbol takımı ile karşılaştığı maçı 5-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Fethiyespor U17 futbol takımı maçı kazanmasının ardından Türkiye genelinde en iyi 8 takım arasına girdi.
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Fethiye Belediyesi destekleriyle gelişim liginde büyük başarı elde eden Fethiyespor U-17 futbol takımı Kırşehir Bağbaşı Semt Sahasında karşılaştığı GMG Kastamonuspor U-17 futbol takımını 5-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Fethiyespor U-17 futbol takımının 5-1 yendiği maçın gollerini Berk Günden,Selahattin Özen,Murat Çepel,Çağatay Çiftçi ve Yetis Arda Düğdü kaydetti.
Fethiyespor U-17 futbol takımı çeyrek final maçını bugün oynanacak Amed ve Kocaelispor galibi ile oynayacak.Final maçını da kazandığı takdirde Antalya’da 4 takımın kalacağı yarı final ve final maçları yapacak.
Fethiyespor U-17 futbol takımı 5 gollü galibiyetin ardından sevince boğuldu.






















