3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor kendi evinde Esenler Eroksporu ağırlayacak. İlk hafta maçında deplasmanda Kırıkkaleye 3-1 yenilen Fethiyespor bu sezon ilk kez kendi evinde taraftarı önünde Esenler Erokspor maçından 3 puan çıkarmak istiyor. Bu maçın bilet fiyatları Kapalı 30, Maraton 15 ve kale arkası 10 TL olarak belirlendi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Pazar günü saat 19:00’da Fethiye Şehir stadında oynanacak maça tüm taraftarları davet ederek “ Bu sezon sahamız da ilk maçımızı oynayacağız. 12. Güç olan taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.

3.Lig, 3.Grupta ikinci hafta karşılaşmalarında Fethiyespor ilk kez taraftarı karşısına çıkıyor. Teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde hazlılıklarını tamamlayan Fethiyespor bu maçtan mutlak galibiyet istiyor.
Dinçel yönetiminde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapan Lacivert Beyazlılar antrenman sonrası yönetici Mustafa Acar, Mehmet Tolga Atlı ve Ufuk Arslan’ın tatlı ikramıyla moral buldular. Acar ve arkadaşları Fethiyespor’a Pazar günü oynayacağı Esenler Erokspor maçında başarılar dilediler.
Geçtiğimiz yıldan cezası bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada takımına tribünden taktik verecek. Fethiyespor’un maça muhtemelen; Ahmet Altın, Kadir Kurt, Şahan Akyüz, Cemal Şener, Soner Birinci, Ali Han Tuncer, Serhan Yılmaz, Talha Mayhoş, Özgür Çelik, Nurettin Çakır ve Serhat Mutlu on biri ile çıkması beklenirken, konuk Eseneler Erokspor’un ;Ercüment Kafkasyalı, Cenk Doğan, Taygun Vurgun, Alper Karaman ,Serhat Baştan, Abuzer Gaffar Toplu, Enes Bayır, Talha Özcan, Aziz Aksoy, Abdulkadir Öksüz, Burak Kavlak on biri ile çıkması bekleniyor. Karışlamaya girecek olan taraftarlar, aşı olmayanlardan PCS testi ve hes kodu istenerek gire bilecek ayrıca sosyal mesafe ve maske tedbirleriyle tribünde yerlerini alabilecek.
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı “ İlk kez seyircimiz önünde bu sezon maça çıkıyoruz. İyi bir teknik kadro ve iyi bir Fethiyespor takımı kurduk. Her maçımızda galibiyet için sahaya çıkacağız, bu hafta en zor maçlardan birini oynayacağız. Taraftarlarımızı bu ilk maçta ve bundan sonraki tüm maçlarda tribünde görmek istiyoruz” dedi.
Fethiyespor genel kaptanı Nacit Çatal’da “ Fethiyespor bu sezon bir üst lige çıkmak için mücadele edecek. Takımımız Esenler Erok maçına hazırdır, taraftarlarımızdan öncelikle kombine biletlerden almalarını tafsiye ediyoruz. Bu maçta bilet fiyatları Kapalı 30, Maraton 15 ve kale arkası 10 TL olarak belirlenmiştir tüm taraflarımızı maça bekliyoruz” dedi.
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’de “Bu haftada da kendi sahamızda ve seyircimiz önünde Erokspor ile oynayacağız. İlk hafta Karşıyaka maçını kazanmış olarak bize geliyor. Kolay bir müsabaka olmayacak. Ama biz 12. Adamla birlikte hedefe yürüyoruz. 12. Adamı yanımızda görmek istiyoruz. 12. Adama ihtiyacımız var. inşallah bu hafta gücümüzü birlikte göstereceğiz . Futbolcularla yaptığımız toplantıda ise böyle bir sonucu beklemedikleri söylediler . Önümüzdeki maçta daha iyisini oynayacaklarını söylediler. Bu tür toplantılar özellikle eğitim amaçlı bir toplantıdır. Eksiklerimizi görme adına bu toplantıları yaptık. İnşallah bu hafta daha güçlü çıkacaklar. Maç sonrası cezamız yok. Apaçileri bu hafta tribün de gereken desteği vereceklerine inanıyorum” diye konuştu.























