Fethiye Ve Seydikemer 3 Bakan Daha Ağırlayacak
16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesi Fethiye ve Seydikemer İlçelerine üç bakan gelecek. Bunun yanında Başbakan Binali Yıldırım’ın da 26 Mart tarihinde Muğla’ya geleceği öğrenildi.
16 Nisan da yapılacak olan referandum süreci öncesinde AK Parti Fethiye’ye olan ziyaretlerini hızlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırlayan Fethiye ve Seydikemer ilçeleri, önümüzdeki haftalarda üç bakanı daha ağırlayacak. Bir dizi ziyaret ve toplu açılışlar olarak gerçekleşen ziyaretlerde 16 Nisan’da yapılacak referandumda halka neden ‘Evet’ oyu vermeleri gerektiği bakanlar tarafından da anlatılacak.
Fethiye ve Seydikemer’ önümüzdeki günlerde gelmesi planlanan Bakanlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Seydikemer İlçesi doğumlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın gelerek çalışmalar yapacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlayan Muğla ise, 13 Mart Pazartesi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Mart Perşembe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 26 Mart Pazar Başbakan Binali Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 5 Nisan Çarşamba Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 11 Nisan Salı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve 12 Nisan Çarşamba Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı misafir edecek.
Haber/Foto Hakan Aykırı
























