Fethiye Erasta Alışveriş merkezinde bulunan dünyaca ünlü MADO’nun Fethiye şubesinin sahipleri Salih Dündar ve Ramazan Uysalcan yıllarca kendilerine emek veren ilkokul öğretmenlerini 24 Kasım öğretmenler gününde unutmadı. Öğretmenlerini Mado’ya davet ederek öğretmenler günü işletmelerinde kutladı, ellerini öptü.
Fethiye’ye Kabaağaç köyü ilkokulunda eğitim gören işletme sahipleri emektar ilkokul öğretmenleri Hamdi Kısa ile bir araya gelerek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Emektar öğretmen Hamdi Kısa ise böyle bir davranıştan onur duyduğunu ve öğrencileri ile her zaman gururlandığını dile getirdi. Yıllarca verilen emeklerin karşılığını aldığını ve öğrencilerinin yetişmesi için her türlü gayreti birlikte gösterdiklerini belirten Kısa; 24 Kasım Öğretmenler gününde hatırlanmanın büyük mutluluk olduğunu bir kez daha vurguladı.
İşletme sahipleri Dündar ve Uysalcan öğretmenleri ile 1983 yılında çekilen hatıra fotoğrafını da paylaştılar. O günlere ait anılarını konuşan öğretmen ve öğrenciler bu anlamlı günde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.
Salih Dündar, “ Günümüzde neredeyse vefa semt adıyla anılır oldu. Bizleri yetiştiren hocamıza duyduğumuz minnetin karşılığı olarak bugün hem öğretmenler gününü kutladık hem de ömür boyu işletmemiz olan Fethiye Mado’ da misafirimiz olarak ağırlamak istiyoruz. Bizler yapılan en küçük iyiliği bile asla unutmayan yapıda insanlarız. Nereden geldiğimizi biliyoruz. Şu anda da diğer işletmelerimizin yanı sıra Fethiye Mado’yu da işletiyoruz. Hepimizin bildiği gibi Mado bir dünya markası. Mado bölge müdürümüzün de onayı ile böyle bir kutlamayı da gerçekleştirmiş olduk. Hocamıza ömür boyu minnettarız. Bu bağlamda başta ilkokulu öğretmenimiz ve bizlere emek veren öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerin ve öğretmen camiasının öğretmenler günün kutluyoruz” dedi.
Haber/Foto:Erkan İlik


























