Fethiye eğitim öğretim yılı: Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca, mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlık, başarı ve mutluluk diledi.
\n\n
Fethiye eğitim öğretim yılı
Yeni Eğitim Yılı Heyecanı
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Fethiye’de büyük bir heyecan yaşanıyor. Başkan Karaca, bu yeni yılın çocuklar ve gençler için yeni bilgiler, arkadaşlıklar ve hayallerle dolu bir dönem olacağını vurguladı. Eğitim, geleceğe açılan kapı olarak tanımlanırken, bu süreçte herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiği belirtildi.
Eğitim Aydınlık Geleceğin Temelidir
Karaca, güçlü bir toplum ve aydınlık bir geleceğin temelinin eğitimden geçtiğini ifade etti. Çocukların ve gençlerin nitelikli eğitim olanaklarına ulaşmasının önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Başkan, Fethiye Belediyesi olarak öğrencilere güvendiklerini ifade etti. Gençlere, hayallerini ertelememeleri ve öğrenme meraklarını kaybetmemeleri yönünde çağrıda bulundu.
Öğretmen ve Velilere Teşekkür
Başkan Karaca, çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlere emekleri dolayısıyla teşekkür etti. Ayrıca, eğitim sürecinde çocuklarına destek veren velilere de kolaylıklar dileyerek, bu süreçteki katkılarının önemine dikkat çekti.
Yeni Eğitim Yılı İçin Başarı Temennisi
Son olarak, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dileyen Karaca, yeni yılın hayırlı olmasını temenni etti. Eğitimde başarı, birlikte çalışmanın ve dayanışmanın bir sonucu olduğunu vurguladı.
Daha fazla yerel gelişme için fethiyehaber üzerinden güncel haberleri takip edebilirsiniz.
MMAI doğrulanmış özgün içerik — Haber No: MM-20260914-105927-08785c6a
Yayın otomasyonu: Make • Merin Medya
İletişim: 0532 252 02 48
İzinsiz çoğaltılamaz. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.























