“Evet” İçin Ev Ev Dolaşıyorlar
AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, sokak sokak, ev ev, dükkân dükkân çalışmaya devam ediyor.
16 Nisan 2017 Pazar günü oylanacak olan ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ referandum çalışmaları kapsamında, AK Parti Fethiye Teşkilat üyeleri yoğun çalışma temposuyla saha çalışmalarına devam ediyor.
AK Parti Fethiye Kadın ve Gençlik Kollarının yaptığı çalışmalara, AK Parti MKYK üyesi Yelda Erol Gökçen ve AK Parti 25 ve 26 dönem Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer de katılarak destek verdi. İlçe genelinde yapılan çalışmalarda vatandaşlara ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle nelerin değişeceğiyle birlikte, ülke yönetimine yapacağı katkılar anlatılıyor.
Türkiye Vatandaşı Olmak Ayrıcalık Olacak…
Yapılan çalışmalarda vatandaşların yerel hizmetler konusunda yaşadıkları sıkıntıları da dinleyen AK Partiler, önerilen çözümleri de not ettiler. Çalışmalarda karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini çok önemsediklerini ve bunları seçim sonrasında çözüm üretmek üzere not ettiklerini söyleyen AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, “Biz vatandaşın derdiyle dertlenen, her sıkıntısına çare üretmeye çalışan dev bir siyasi organizasyonuz. Referandum sonrasında sandıktan çıkacak olan ‘Evet’ sonucuyla hizmetlerimiz çığ gibi büyüyecek. Yeni Türkiye’nin Güçlü Türkiye’nin vatandaşı olmak dünyada ayrıcalık olacak.” dedi.
Çalışmalarda, yenilecek olan hükümet sistemini anlatan broşürler vatandaşlara dağıtıldı. Değişecek olan Anayasa Maddeleriyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
Haber/Foto Hakan Aykırı


























