Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve polis ekipleri, Bipolar hastası Alperen Efe Şeyda’nın doğum gününü kutlayarak özlemi olan motosiklet hediye etti.
1 yaşında iken doktorların yanlış tedavisi sonrası Bipolar Bozukluğu rahatsızlığına kapılan ve geçtiğimiz günlerde küçük çaplı suçlara karıştığı iddia edilen Alperen Efe’nin topluma kazandırılması ve olası olayları önlemek amacıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından örnek bir çalışma başlatıldı. Alperen Efe Şeyda için Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünde doğum günü pastası kesilip, kendisinin hayali olan motosiklet hediye edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nun hazırladığı proje etkinliğine 80’ler Dizisi oyuncularından Fethiye’li Özlem Balcı, Alperen’in annesi Tülay Şeyda, babası İzzet Şeyda ve polis ekipleri katıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğünde önce sürpriz doğum günü pastası kesilirken, Alperen Efe’nın yıllardır hayalini kurduğu motosiklet ve teçhizatları da İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu tarafından hediye edildi.
Motosikleti görünce büyük sevinç yaşayan Alperen Efe, mutluluğunu Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na sarılarak yaşarken, İlçe Emniyet Müdürü Dadaşoğlu da, Alperen Efe’den bir daha suça karışmayacağına dair söz aldı.
Polis olarak öncelikli görevlerinin önleyici etken olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, “Önemli olan bir insanı kazanabilmek ve onun kabesine girebilmek. Alperen kardeşimizin de gönlüne girdiğimizi düşünüyoruz. Onun doğum gününü de kutlamak istedik. Polisin il görevi önleyici olabilmesidir. Olaylar yaşanmadan önce önüne geçilmesidir önemli olan” dedi.
Bu tür etkinliklerin dizi ve televizyonlarda olduğunu düşündüğünü aktaran Seksenler Dizisi oyuncusu Özlem Balcı, “Çok güzel bir olay. İnsanların topluma kazandırılması için yapılan çok başarılı bir çalışma. Ben, benim üzerime düşen bir görev olduğu taktirde her zaman görevimin başındayım” diye konuştu.
Alperen Efe’nin anne ve babası da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin oğullarına yaptığı anlamlı yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler. Haber-Hakan AYKIRI























