NURETTİN’E SÜRPİZ DOĞUM GÜNÜ
TFF 2.Lig kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ligin hedefe oynayan takımlarından Soma spor ile cumartesi günü saat: 19.00’da Fethiye Şehir Stadı‘nda karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdüren Fethiyespor rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Bu maç öncesi Fethiyespor’un sol kanat oyuncusu Nurettin Çakır’ın doğum gününü de kutlayan Lacivert beyazlı futbolcular haftayı 3 puanla kapatmak istiyorlar. Teknik direktör Erhan Altın “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Futbolcularımız maçın önemini biliyor. Rakibimizi analiz ettik. Haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz. “ifadelerinde bulundu.
Fethiyespor sahasında ligin en genç ve hedefe oynayan takımlarından Somaspor ile karşılaşıyor. Cumartesi günü saat: 19.00’daki karşılaşmaya tüm Fethiye halkı davet edilirken, sporseverlerin keyifli bir ege derbisi izleyeceği kaydedildi. Ligde 2 puanla 15.sırada yer alan Fethiyespor, ligde 10 puanla 3.sıradaki Somaspor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Deplasmanda 2 beraberlik alan Fethiyespor evinde Kastamonuspor’a yenilmişti. Lacivert beyazlılar ligin en çok koşan takımı Somaspor önünde mutlak 3 puan arzularken, bu maçın hazırlıklarını tamamlayıp tesislerinde kampa çekildiler. Fethiyespor sol kanat oyuncusu Nurettin Çakır’a teknik kadro ve futbolcular sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirirken, bu maç öncesi lacivert beyazlılara moral ve motivasyon sağladı. Fethiyespor’da sakatlığı devam eden Sezer Özmen ve Mehmet Sacit’in durumları maç günü yapılacak son kontrollerde belirlenecek. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Futbolcularımız maçın önemini biliyor. Rakibimizi analiz ettik. Haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Sakatlığı devam eden Sezer ve Mehmet Sacit’in oynaması biraz zor görünüyor. Rakibimiz ligin en genç ve çok koşan bir ekibi. Taraftarlarımızı 12.güç olarak bu maçta 90 dakika desteklemeye davet ediyorum.”diye konuştu.
MAÇIN HAKEMLERİ İZMİR BÖLGESİNDEN
Fethiyespor Somaspor maçını İzmir bölgesi hakemleri yönetecek. Manisa takımlarından Somaspor’un Fethiyespor ile Fethiye’de yapacağı karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Berkay Erdemir yönetecek yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Emrah Uluçay ve Uğur Önay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Yurtseven. Maçı yönetecek B klasman grubu hakemi Berkay Erdemir 19 Mart 2023 tarihinde Fethiyespor’un Anlara deplasmanında 2-1 yenildiği Ankara Demirspor maçını yönetmişti.
MUHTEMEL KADROLAR
Fethiyespor’un Somaspor maçına Enes Fidayeo, Sezer Özmen, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Ramazan Çevik, Ömer Mert Gündüz, Abdullah Balıkçı, Berkay Samancı, Nurettin Çakır, Burak Özduman, Murat Yılmaz 11’ i ile çıkması beklenirken Somaspor’un ise Muharrem Tunay Meral,
Oğuzhan Ayaydın, Enes Tayfun, Mehmet Refik Can, Arda Çolak, Kamil Fidan, Erkan Şentürk, Erdem Aygül, Muhammet Ensar Akgün, Murat Şevik ve Rıdvan Dönmez 11’i ile çıkması bekleniyor.
MAÇA DAVET ETTİLER
Fethiyespor profesyonel şube sorumluları Kıvanç Yılmaz ve Uğur Keskin Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Fethiyespor-Somaspor maçına tüm taraftarları davet ederlerken “Güzel bir mücadele, iyi bir futbol izleyeceğiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Rakibimizi hocalarımız iyi analiz etti. Teknik ve taktik olarak takımımız maça hazır. Taraftarlarımızın da desteğiyle ilk galibiyetimizi sahamızda almak istiyoruz.” ifadelerinde bulundular.