Dinçel, “Galip De Gelebilirdik”
Fethiyespor’un deplasmanda 1461 Trabzonspor maçından 1 puanla dönmesi teknik kadroyu mutlu etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Trabzon deplasmanından alınan 1 puanın oldukça değerli olduğunu vurgulayıp, Yeni Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, 1461 Trabzon FK ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken, ligde 5 puanla 12’nci sıraya yükseldi. Fethiyespor’un deplasmanda aldığı 1 puan camiada sevinçle karşılandı. Fethiyespor pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Yeni Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, deplasmanda kazanılan 1 puanın önemli olduğunu vurgulayıp, “Öne geçtik, geriye düştük, tekrar rakibi yakaladık. Galip de gelebilirdik.” dedi.
Trabzon deplasmanını değerlendiren Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Bu hafta gerçekten zorlu bir deplasmandaydık. Kadro yapısına ve sezon başında koydukları hedeflere bakıldığında karşılaşma oldukça zordu. Öne geçtik, geriye düştük, tekrar rakibi yakaladık. Galip de gelebilirdik. Rakip çok fazla hücum futbolu oynadı ama arkada da açıklar verdi. Pozisyonları daha dikkatli değerlendirebilseydik üç puanla dönebilirdik. Yine de böyle bir deplasmandan alınan 1 puanın değerli olduğunu düşünüyorum. Trabzon maçında takımımın oyunu beni tatmin etti. İlk kez bu kadar sağlam bir oyun, daha iyi bir mücadele ve son dakikaya kadar pes etmeyen bir Fethiyespor izledik. Bu oyun, ligin ilk haftalarındaki performansımıza göre bizi oldukça umutlandırdı” ifadelerinde bulundu.
“Daha Fazla Puan Bekliyorduk”
Fethiyespor’un sezon başında hedeflediği puana henüz ulaşamadığını belirten Dinçel, “Bugün itibarıyla ligin beşinci haftasını geride bıraktık. İki müsabakadan puansız ayrıldık. İki müsabakada berabere kaldık. Birini kazandık. Daha fazla puan bekliyorduk, ancak uzun bir maraton olduğu için sezon sonuna bakmak gerekiyor. Sabırlı ve sakin bir şekilde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.
“Zor Bir Mücadele Olacak”
Dinçel, Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu maçının kağıt üzerinde kolay görünse de sahada zor bir mücadele olacağını kaydederek “Mersin İdman Yurdu genç bir takım yapılanması yaptı. Lige adapte olmakta zorluk yaşıyorlar. Ancak büyük bir camianın takımı ve kaliteli oyunculara sahipler. Önemli oyuncuları var ve sezon başı kampını sağlıklı geçiremediler. Fakat mutlaka ritim yakalayacaklardır. Bu maçı çok ciddiye alıyoruz. Sıralamadaki yerleri bizi rehavete sokmayacak. Ciddi bir şekilde hazırlanıp oynayacağız ve on ikinci adamla birlikte mutlaka kazanmak istiyoruz. İnşallah hafta sonu bu müsabakayı geçeceğiz. Belki taraftarlarımız sağlıklı bir tribün yapısı içinde takımlarını izleyemiyor, çünkü eski beton tribün yıkılıyor ve yenisi inşa edilecek. Ancak var olan kale arkası ve maraton tribünlerimiz doluyor, takımı destekleyenlerle güçlü bir atmosfer oluşuyor. İnşallah bu hafta da tribünler dolacak ve taraftarımız takımı en iyi şekilde destekleyecek. Onlarla birlikte çok daha güçlüyüz ve hafta sonu üç puanı hep birlikte kazanacağız”dedi.























