DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ 19 MAYIS KONSERİ
Dalaman Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlemiş olduğu Ece Mumay konseri gerçekleştirildi. Bir birinden güzel şarkılarını söyleyen sevilen şarkıcı Ece Mumay, Dalamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Dalaman’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Okutan ile binlerce vatandaş katıldı.
Konser alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, Ece Mumay’ın sevilen şarkılarına telefon ışıkları ve Türk bayrakları eşliğinde hep bir ağızdan eşlik etti. Özellikle sanatçının hafızalara kazınan parçalarında büyük coşku yaşanırken, Cumhuriyet Meydanı adeta bayram alanına dönüştü.
Gecenin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Sezer Durmuş, sanatçıya çiçek takdim ederek hem Ece Mumay’a hem de konsere katılan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Durmuş, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.



















