ÇEVRE MEVZUATI KAPSAMINDA ALINACAK ÖNLEMLER GÖRÜŞÜLDÜ
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri Muğla’da çevre kirliliğinin önlenmesi kapsamında alınacak önlemlerle ilgili toplantı yaptı.
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü salonunda yapılan toplantının başkanlığını Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat yaparken, toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanı Hicran Karabıyık İbiş, Çevre Koruma Daire Başkanlığı Şube Müdürü Tuğberk Erarslan, Hafriyat Yönetimi Ve Denetimi Şube Müdürü Ali Ekmel Keloğlu ile Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden Müdür Yardımcısı Adem Konuk, Çevre Yönetimi Ve Denetimi Şube Müdürü Kadriye Aybüke Coşar, Çevre İzinleri Şube Müdürü Dr. Havser Ertem Vaizoğullar, Marmaris Şube Müdürü Hasan Dereağzı, Fethiye Şube Müdürü Ersin Kara ve Tabiat Varlıklarını Koruma 2 Nolu Şube Müdürlüğü’nden de Harita Mühendisi Oktay Toksöz katıldı.
Toplantıda; 2872 Sayılı Çevre kanunu kapsamında Muğla’da çevre kirliliğinin önlenmesi yaklaşan yaz sezonu öncesinde çevre mevzuatı kapsamında alınacak önlemler ile Belediyeye ait tesisler, gürültü, hafriyat, denetimler hakkında yapılan/yapılması planlanan çalışmalar ve uygulamalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, değerlendirmeler yapıldı.



















