Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, kongre öncesinde ekibi ile birlikte Salı Pazarı’nda esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Duru, tüm esnafları genel kurula davet etti.

Çarşamba günü Aymes Hotel’de yapılacak olan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası seçimleri öncesinde Başkan Adayı Emin Duru, yönetimi ile birlikte son kez esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, yeni bir dönem başlatacaklarını ve esnaflarla birlikte yöneteceklerinin sözünü verdi.
Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru yaptığı açıklamada, “Ekibimdeki hiçbir arkadaşıma baskı yapmadan, gönüllü olarak buraya geldiler. Bizlere destek oldular. Genel kurulumuzda inşallah bu coşku sandığa yansıyacaktır. Biz inandık, üyelerimiz de inansın. Bu işi başardığımıza inanıyorum. Uzun bir süredir yürüttüğüm çalışmaların meyvelerini alıyorum. Bunu esnaf arkadaşlarımın gözünden okuyorum. Esnaflarımızın teveccühü ile ben bu seçimi kazanacağım” dedi.
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Duru, “Odamızda yeni bir dönem başlatacağız. Esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz. Önemli konularda onlarla istişare yapacağız. Bu konuda üyelerimiz bize inansın ve güvensin. Kesinlikle birlikte yöneteceğiz. Öte yandan bu ziyaretlerimiz seçim dönemi ile sınırlı kalmayacak. Sürekli esnaflarımızın yanında olacağız. Her zaman sahada olacağız. Oda başkanlığı benim tek görevim olacak. Tüm esnaflarımızı genel kurulumuza davet ediyorum. Desteklerini istiyorum. Diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru’nun yönetim kurulu listesinde şu isimler oluşuyor;
Asil Yönetim,
Emin Duru, Ramazan Meltem, Halil Osman Kısa, Şükrü Korkmaz, Eşref Güntekin, Tunahan İzal, Adem Tunç
Denetim Kurulu Listesi
Yahya Okşaş, Yasemin Köse, Fehmi Can Çalışkan Haber-Hakan AYKIRI




















