Âdem Kazan Sevenlerini Türküleriyle Coşturdu
Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin13. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Adem Kazan konserine yoğun ilgi oldu.
Sürmelim albümüyle geçtiğimiz yıllarda büyük çıkış yapan Adem Kazan yaklaşık 3 saat süren türkü şöleninde zaman zaman hayranlarını hareketli türküleri ile oynattı.
Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinin 13. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen konserde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan hareketli türküleri ile hayranlarını coşturdu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı ‘nın da izlediği konsere ayrıca Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu ve Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve çok sayıda vatandaşta katıldı.
Söylediği türkülerle hem duygusal hem hareketli bir ortam yaratan sanatçı Adem Kazan’ın hareketli türküleri sırasında sahneye fırlayan vatandaşlar türkülere hem eşlik edip, hem de oynadılar.
HOCASINI UNUTMADI
Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin13. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybedeb TRT Sanatçısı ve derlemeci Hamdi Özbay’ı da sahnede andı. Merhum Özbay’ın derlediği ve Türk halkına mal olmuş Kerimoğlu Zeybeği ve Köyceğiz Yolları türkülerini sahnede seslendiren Adem Kazan’a izleyicilerde eşlik ederken, türkülerin bitimi sırasında ayakta alkışladılar.
Haber/Foto Hakan Aykırı

































