Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde, turizm sektörünün mevcut sorunlarını değerlendirmek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda oda, kooperatif ve sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda; villa turizmi, seyahat acentalarının yaşadığı sorunlar, yamaç paraşütü sektörünün karşılaştığı sıkıntılar ve turizmin sürdürülebilirliği için alınması gereken önlemler kapsamlı şekilde ele alındı. Katılımcılar arasında, SS Fethiye Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü Pilotları Turizm İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri Cumhur Özkaya ve Medini Akın, TURVİB Villa ve Acentalar Birliği Başkanı Erdal Okurgan, TURKİD Turizm Konutu İşletmecileri Derneği Başkanı Vahap Taşdemir gibi önemli isimler yer aldı.
Toplantıda, Fethiye turizminin geleceği adına ortak hareket edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. İlerleyen günlerde tüm paydaşların katkılarıyla kapsamlı bir dosya hazırlanması ve bu dosyanın ilgili bakanlıklara iletilmesi planlanıyor. Toplantı, katılımcıların dilek ve temennilerinin ardından birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.





















