Muharrem ayı dolayısıyla Fethiye’de gerçekleştirilen aşure etkinliği, Bahriye Üçok Parkı’ndaki Fethiye Belediyesi Halk Evi’nde yoğun bir katılımla yapıldı. Etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edilirken, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye Şube Başkanı Turgut Sevinç ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Metin Sevinç’in de katıldığı etkinlikte, deyişler seslendirildi. Katılımcılar, aşurenin paylaşmanın ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurguladı.
Bu tür etkinliklerin sosyal dayanışmayı artırmak ve toplumsal bağları güçlendirmek açısından önemli olduğunu ifade eden Sevinç, Fethiye halkının bir araya gelerek bu anlamlı geleneği yaşatmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.





















