Erkan Ilik | 07 Haziran 2020 | Genel, Güncel, Manşet, Siyaset A- A+
MUHACİR ROMANLARDAN CHP’YE ZİYARET
Fethiye Muhacir Romanlar Sosyal Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Fethiye Muhacir Romanlar Sosyal Dayanışma Derneği başkanı Salih Kocatepe; yeni seçilen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’e hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Kocatepe konuşmasında; CHP Fethiye İlçe Başkanlığının yeni merkezinin de hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
“YOLUNUZ AÇIK BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN”
Fethiye Muhacir Romanlar Sosyal Dayanışma Derneği başkanı Salih Kocatepe konuşmasında “Mehmet Demir başkanımız Ocak ayında gerçekleşen ilçe kongresinde ilçe başkanı seçildi. Daha sonra Mehmet Demir başkanımız partiyi yeni adresine taşıdı ve bu arada koronavirüs salgını sebebiyle tebrik ziyaretine bir türlü gelemedik. Bu gün dernek olarak kendisini ziyaret etmekteyiz. Hem ilçe başkanlığı görevi hem de yeni adresi Fethiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun” dedi. Konuşmasına devam eden Kocatepe “Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşen mübadele nedeniyle tüm mal varlıklarımızı bırakıp Fethiye’ye gelen insanlar olarak yaşadığımız sıkıntılar hala devam etmektedir. Her şeyimizi Yunanistan’da bıraktık fakat buraya geldiğimizde o zamanki şartlarda bazılarımıza verilen arazilerde yaşama imkanının çok zor olduğu için bu arazilere sahip çıkamadık ve hayatımızı Fethiye’de devam ettirdik. Fethiye’de barakalarda uzun yıllar zor günler yaşarak bu günlere geldik. Bizim amacımız ve istediğimiz birlik ve beraberlik içersinde Fethiyeli Romanlar olarak bizlerin sorunlarının ve sıkıntılarının çözümlenmesidir” dedi.
“CUMHURİYET HALK PARTİSİ TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR”
Ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir konuşmasında “Muhacir Romanlarla aynı mahallede yetişmiş ve büyümüş bir kişiyim. Benim çocukluğumu bilirsiniz, sizlerin ellerinizde büyüdüm. Sıkıntılarınız ve sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Partinin merkezini de mahallemize taşıdım. Belediyemizin bütün imkanlarını mahallemize seferber ettik. Koronavirüs salgınında elimizden gelen tüm gayreti ve desteği verdik. Ben Roman mahallesinin de büyüdüm. Burası sizlerindir. Herkese olduğu gibi partimizin kapısı sizlere de sonuna kadar açıktır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birleştirici gücüdür. Biz halkımızı birleştirmeye ve halkımızla bütünleşmeye geldik. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızın çözümü için çalışmalar yapacağız” dedi.