Sanayi Esnaflarına Aşure İkramı
Fethiye’de Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliği ile sanayi esnaflarına iki bin kişilik aşure etkinliği düzenlendi. Sanayi esnaflarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliği Ahilik Haftası nedeniyle gerçekleştirdiklerini belirten Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Oda olarak Ahilik Haftasını en iyi şekilde kutladık. ”ifadelerinde bulundu.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve ilgili branş öğrencilerinin hazırladığı aşureleri sanayi esnaflarına Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile okul müdürü Timur Ergün kendi elleri ile ikram ettiler.
Başkan Mehmet Soydemir, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında önce çarşı merkezinde hal ve pazaryerinde, şimdi de sanayi esnaflarına aşure etkinliğini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu anlamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına sanayi esnaflarımızla bir arada olmanın sevincini yaşadık. Ahilik etkinliklerinde bize destek olan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim. ”diye konuştu.