MHP Fethiye İlçe Başkanı Mukyen’den Fethiye Gazetesi’ne Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Hüseyin Mukyen, Fethiye’de yerel basının önemli temsilcilerinden Fethiye Gazetesi’ni ziyaret ederek gazete sahibi Nur İlik ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, yerel basının toplumsal rolü ve Fethiye gündemine dair konular ele alındı.
Ziyaret kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, özellikle yerel medyanın halkın doğru, tarafsız ve hızlı bilgilendirilmesindeki önemi vurgulandı. İlçe Başkanı Hüseyin Mukyen, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, yerel gazetelerin kamuoyu oluşturmadaki etkisine dikkat çekti. Mukyen, “Yerel basın, halk ile yöneticiler arasında köprü görevi görmektedir. Bu anlamda Fethiye Gazetesi’nin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fethiye Gazetesi sahibi Nur İlik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının sorumluluğunun her geçen gün daha da arttığını ifade etti. İlik, “Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Fethiye halkını bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu tür ziyaretler bizler için son derece kıymetli. Sayın Hüseyin Mukyen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Fethiye’nin gelişimi, ilçedeki güncel çalışmalar ve yerel dinamiklerin de konuşulduğu ziyaret, iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.





















