Başkan Soydemir’den Mütevazi Çalışma
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli olağan genel kurul hazırlıkları devam ederken mevcut başkan ve başkan adayı Mehmet Soydemir mütevazi bir biçimde üyelerle temas kuruyor.
Soydemir ve ekibi Fethiye merkezi ile 41 mahalledeki üyelerine hemen her gün planlı ve programlı bir şekilde ulaşarak bugüne kadar ortaya koyduğu samimi çalışmaları hatırlatıp esnaf ve sanatkârların yeni dönemde de temsilcisi olmayı sürdüreceğini ifade etti.
Fethiye Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı ve Başkan adayı Mehmet Soydemir 15 yıldan bu yana oda başkanlığını başarılı şekilde gerçekleştirirken 4.dönem başkanlık yarışında da çalışmalarını mütevazi bir şekilde sürdürüyor.Fethiye esnaf ve sanatkârlarının haklarını bugüne kadar en iyi şekilde koruyan ve odanın temsiliyetini başarıyla yapan başkan Soydemir Fethiye sanayi çarşısından Karaçulha mahallesine,Karagedik Mahallesi’nden, Fethiyenin 41 mahallesine kadar ekibi ile ziyaretlerini devam ettiren mevcut başkan Soydemir’e her gittiği esnaf yoğun ilgi gösteriyor.8 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası olağan genel kurulunda yine aday olduğunu üyelerine anlatan mevcut başkan ve başkan adayı Soydemir döneminde gerçekleştirilen hizmetleri anlatıp yeni dönem içerisinde destek beklediğini söyledi.Soydemir”Bugüne kadar biz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hep esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduk.Esnaf ve sanatkarlarımızı en iyi şekilde temsil ettik.Çıraklık eğitim merkezinin genişletilmesi uygulamalı motor atölyesi yapılması yaşlı bakım merkezi yerinin alınması,Lokman Hekim Esnaf Hastanemizden esnaf ve sanatkarlarımızın indirimli sağlık hizmeti almalarının yanı sıra esnaflarımızın hem Pandemi döneminde hem de yangın sel gibi afetlerde yanında olduk.Esnaf ve sanatkarlarımızın her türlü sıkıntı ya da diğer sosyal nişan,düğün gibi törenlerinde de elimizden gelen maddi manevi destekleri vermeye çalıştık.Yeni dönemde de inşallah esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte yönettiğimiz odamızı yine birlikte yönetmeye devam edeceğiz.”dedi.Ziyarete teşekkür eden esnaflar ise bugüne kadar odamızın başarılı şekilde yönetildiğini yakından takip ettik.Sizler Yönetim kurulu olarak maddi manevi hep yanımızda oldunuz.Esnaf ve sanatkârlarımız için gerçekleştirdiğiniz çabaları yakından gördük.Bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz.Bundan sonrada temsil edeceğinize inanıyoruz.Size ve diğer başkan adaylarına seçimli olağan genel kurulda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.