Dünyaca Ünlü İş İnsanları Fethiye’de Tatil Yaptı
ABD Başkanı Donald Trump’ı Fethiye’ye Davet Edecek
Dünya’nın en büyük şirketlerinden, 2008 yılından bu yana yine dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA firmasının kurucusu ve ilk genel müdürü Hans Ax ile Forum ve Novada AVM’lerinin kurucu sahibi Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüpoğlu Fethiye’de tatil yaptı. Fethiyeli iş insanı Yunus Önder’in misafiri de olan Hans Ax ile Levent Eyüpoğlu, Fethiye’yi çok beğendiklerimi bu bölgeye yatırım yapabileceklerini de vurguladılar.
Fethiye geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü 2 iş insanını ağırladı. Fethiyeli iş insanı Yunus Önder’in misafiri de olan Hans Ax ile Levent Eyüpoğlu Fethiye’ye yatırım yapabileceklerini kaydederlerken, Hans Ax, ABD Başkanı Donald Trump’ı Fethiye’ye davet edeceğini de vurguladı. IKEA’nın kurucusu Hans Ax, Fethiye’ye ilk defa geldiğini ancak bu coğrafyanın kendisini adeta büyülediğini söyledi.
“Fethiye, Como’dan daha güzel”
İş hayatını yavaşlattığı dönemde dünya jet sosyetesinin yaşadığı yer olarak bilinen İtalya’da Como Gölü kıyısında büyük bir malikane alarak orada yaşadığını belirten Hans Ax Fethiye’nin Como’dan daha güzel bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getirerek, “Fethiye dünyanın cenneti ve Como’dan daha güzel.” ifadelerini kullandı
ABD Başkanı Donald Trump ile İtalya Como’da komşu olduklarını da belirten Hans Ax, “Kendisi ile iyi dostluğumuz vardır. ABD Başkanı Donald Trump’a ilk karşılaşmamızda Fethiye den bahsedeceğim. Fethiye’yi kesinlikle görmesi gerektiğini söyleyip, Fethiye’ye davet edeceğim.” dedi. Hans Ax, Fethiye ve yöresinin gelecek nesillere daha güzel şekilde kalması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyleyerek, “Fethiye bir pırlanta. Bunun için iyi saklanıp sürekli bakılması gereken bir hazine. Fethiye’ye bizleri davet ederek, ağırlayan Yunus Önder’e teşekkür ediyorum.” dedi.
“Uluslararası AVM Planlıyoruz”
Forum ve Novada AVM’lerinin sahibi Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüpoğlu ise, “Yunus Önder ile yaklaşık on beş yıldır dostluğumuz vardır. Fethiye’ye birkaç kez gelmiştim. Fethiye coğrafyasına hep hayran kaldım. IKEA Kurucusu Hans Ax’ı buraları görmesi için getirdim. O da bu coğrafyadan büyülendi. ABD başkanı Donald Trump’ı bu bölgeye davet edecek olmasından büyük memnuniyet duydum. Yıllardır bu bölgeye yatırım yapma düşüncem var. Yunus Önder’in öncülüğünde bu bölgeye yakışan uluslararası standartlarda bir AVM planlıyoruz. Hatta IKEA’nın da bu AVM’de olacağı müjdesini veriyorum.” dedi.
“İnanılmaz Bir Tanıtım Olacak”
Fethiyeli iş insanı Yunus Önder de, “Dünya’nın ve ülkemizin pırlantası Fethiye’mizde çok önemli kişileri ağırlamaya devam ediyoruz. Bu kez de çok önemli misafirlerimiz var. Onların bu bölgeyi sevmesi büyülenmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. IKEA kurucusu Hans Ax’ın başkan Donald Trump’a Fethiye’den bahsedip, Fethiye’ye davet edecek olması beni sonsuz onurlandırdı. Çünkü Fethiye bu sayede bütün dünya tarafından bilinip duyulacak. İnanılmaz bir tanıtım olacak”dedi.